”Men Gud har makt att ge er allt vad ni behöver och mer därtill, så att ni alltid med glädje kan ge stora gåvor till alla som behöver hjälp.” 2 Kor 9: 8 (NLB)

kolletbox1

Vi vill tacka dig för ditt stöd i att hjälpa oss att nå de, som inte har en personlig relation med Jesus. Genom ditt givande, har Gud gett oss möjlighet, att nå vårt samhälle och nationer runt om i världen. Din fortsatta generositet är det som gör, att vi kan välkomna ännu fler människor i vår gemenskap! Vi är tacksamma för vad Gud har gjort, och är glada för möjligheterna att nå ännu fler med budskapet om Jesus.

Här är olika sätt att ge av dina pengar till församlingen:

  • Kollekt i gudstjänster –  kontanter Du kan ge kontanter i kollektboxar vid insamling i gudstjänsten.
  • Kortbetalning vid kortterminalen på kyrktorget Vid receptionsdisken på kyrktorget finns en kortterminal, där du kan använda vanliga bankkort. 
  • Swish Nu kan du ”swisha”! Ge din gåva via din mobil – Pingstförsamlingens swish–nr: 123 175 8945 
  • Automatisk överföring av pengar direkt från din bank.Detta är ett enkelt och effektivt sätt att automatiskt ge via ditt lönekonto eller sparkonto, där en viss summa överförs från ditt bankkonto varje månad på en viss dag. Du gör inställningen enkelt via din Internetbank – Pingstförsamlingens bankgiro-nr: 132-0530