Vi längtar efter att just du skulle vara en del av vad Gud gör i Pingstkyrkan Eskilstuna. I Bibeln står det att församlingen är byggd av ”levande stenar” – var och en är en viktig del som behövs. Om du vill vara en levande sten i ”församlingsbygget” med oss, så vill vi välkomna dig och tillsammans glädja oss i att göra Guds vilja här i Eskilstuna.

För att formellt vara medlem i församlingen, så behöver du ha en personlig tro på Jesus Kristus och ha bekänt den tron, genom att låta döpa dig genom nedsänkning i vatten. Vi praktiserar ”troendedop”. Vi ser genom bibelns berättelser att dop sker, efter att man själv har bestämt sig för att tro.

Jag vill bli döpt!

Om du vill ta nästa steg i ditt liv med Gud ,så uppmuntrar vi dig att låta dig döpas. Flera gånger om året har vi en dopundervisningskurs på fem tillfällen, där vi svarar på frågor kring dopet, lärjungaskapet, församlingen och mycket annat du vill veta. När kursen är avslutad, kan du besluta dig för att låta döpa dig, och också att bli medlem i församlingen efter dopet.

Anmälan till pastorerna eller info@pingsteskilstuna.se

 Jag vill bli medlem!

Om du redan är döpt, men är ny i stan eller i församlingen, och vill att Pingstkyrkan i Eskilstuna ska vara ditt nya andliga hem, så vill vi gärna bjuda in dig till en träff , ”Ny i församlingen”. Där får du en översikt av historien, struktur och kärnvärden i Pingstkyrkan Eskilstuna. Du får även lära känna pastorer och  ledande medarbetare inom olika verksamheter.
Vi försöker att ha en ”Ny i församlingen” -träff minst en gång i kvartalet.

Vi är tacksamma för föranmälan till expeditionen info@pingsteskilstuna.se
eller 016-15 59 70