VÄLKOMMEN TILL ALIVEI

Alives vision: Vi vill att Alive ska vara en plats för alla med glädje och trygghet, där Jesus får vara i fokus

Alive är en plats för alla ungdomar, som vill, i Eskilstuna (13-20 år). Vi önskar att våra kvällar ska präglas av glädje och trygghet, alltså att vi har kul tillsammans och mår bra av att vara där. Vi har också en önskan att Jesus ska få vara i fokus. Därför har vi alltid någon form av samling där vi ber, lovsjunger och undervisar utifrån bibeln om vem Jesus är.

Följ oss på Instagram för mer info – @aliveeskilstuna 

 

Alive Fredag

En kväll på ALIVE ser ut såhär: 

19:30 Är det för-häng och mingel i Alive-caféet . Det är en stund att komma och bara hinna umgås lite innan kvällen drar igång. Där man hinner hälsa på varandra, prata av sig om veckan osv.

20:00 drar vi sedan igång vårt ungdomsmöte. Det är en samling med lovsång, bön, undervisning ifrån bibeln, förbön och vittnesbörd om vad Gud gör i våra liv. Mot avslutningen av mötet öppnar vi upp för att de som vill kan gå upp i caféet samtidigt som v fortsätter samlingen en stund för de som vill.

21:00 Öppnar vårt ALIVE- Café där man kan köpa lite av varje. Det finns toast för den som är hungrig och godis, dricka och lite annat sött för den som är sugen på det.

I Samband med detta gör vi också en rolig aktivitet tillsammans i kyrkan. Det kan vara lekar för att lära känna varandra bättre, lagtävlingar, en filmvisning eller bakning av något slag.

24:00, avrundar vi kvällen.

 

Tonårsbibelskola /TBS

Tonårsbibelskolan är till för dig som går i 8:an, och som vill veta mer om den kristna tron. Tonårsbibelskolan är ett samarbete mellan flera frikyrkor i stan. Man kan säga att det är vår motsvarighet till svenska kyrkans konfirmation. Vi träffas på torsdagseftermiddagar mellan kl 16.30 och 18.00 nere på Alive.


Har du frågor kring ungdomsarbetet?

Kontakta då Malin Hagenfors
Kontor: 016 15 59 76
E-post: malin.hagenfors@pingsteskilstuna.se

 

 

Du kan även följa oss på Instagram @aliveeskilstuna där du hittar den senaste informationen om vad som sker varje vecka.

 

 

 

https://www.instagram.com/aliveeskilstuna/