VÄLKOMMEN TILL ALIVEI
Eskilstuna pingstförsamling får ungdomarna möjlighet att lära känna varandra, ha kul, men framför allt bli utrustade för livet. Vi vill skapa en miljö som är öppen för alla ungdomar i Eskilstuna! Därför har vi varje fredag kl 18.30 en ungdomssamling för dig som går i 7:an och uppåt. Där snackar vi om livets olika frågor och vad livet som kristen handlar om. Vi vill vara en samlingspunkt för alla ungdomar även om man inte är van att gå i en kyrka. För oss är det viktigt att man har roligt och får möjlighet att lära känna nya människor. Därför har vi både möten och gör roliga aktiviteter.

Alive Fredag

En kväll på ALIVE ser ut såhär: 

18:00 Är det för-häng och mingel på kyrktorget. Det är en stund att komma och bara hinna umgås lite innan kvällen drar igång. Där man hinner hälsa på varandra, prata av sig om veckan osv.

20:00 drar vi sedan igång vårt ungdomsmöte ”Refuel”. Det är en samling med lovsång, bön, undervisning ifrån bibeln, förbön och vittnesbörd om vad Gud gör i våra liv.

21.00 ungefär, öppnar vårt ALIVE- Café där man kan köpa lite av varje. Det finns toast för den som är hungrig och godis, dricka och lite annat sött för den som är sugen på det.

I Samband med detta gör vi också en rolig aktivitet tillsammans i kyrkan. Det kan vara lekar för att lära känna varandra bättre, lagtävlingar, en filmvisning eller bakning av något slag.

23:00, ungefär avrundar vi kvällen.

Tonårsbibelskola /TBS

Tonårsbibelskolan är till för dig som går i 8:an, och som vill veta mer om den kristna tron. Tonårsbibelskolan är ett samarbete mellan flera frikyrkor i stan. Man kan säga att det är vår motsvarighet till svenska kyrkans konfirmation. Vi träffas på torsdagseftermiddagar mellan kl 16.30 och 18.00 nere på Alive.


Har du frågor kring ungdomsarbetet?

Kontakta då Malin Hagenfors
Kontor: 016 15 59 76
E-post: malin.hagenfors@pingsteskilstuna.se

Du kan även gå in på ungdomarnas egen hemsida  WWW.ALIVE.NU där du kan få mer information eller följa oss på Instagram @aliveeskilstuna

https://www.instagram.com/aliveeskilstuna/