VÄLKOMMEN TILL ALIVEI
I Eskilstuna pingstförsamling får ungdomarna möjlighet att lära känna varandra, ha kul, men framför allt bli utrustade för livet. Vi vill skapa en miljö som är öppen för alla ungdomar i Eskilstuna, vare sig man är van att gå till kyrkan eller inte. Därför har vi varje fredag ungdomssamling för dig som går i 7:an till och med 3:an på gymnasiet. Vi fyller våra kvällar med olika aktiviteter med fokus på gemenskap men också samtal/undervisning om den kristna tron och livet. För oss är det viktigt att man har roligt, rustas och får möjligheten att växa i sin tro och får möjlighet att lära känna nya människor.

Alive Fredag

En kväll på ALIVE ser ut såhär: 

18:00 Samlas vi för någon form av aktivitet med fokus på att lära känna varandra. Vi kan tex. Köra olika lagtävlingar eller lära-känna-lekar, baka, kolla film, sporta eller ha olika turneringar.

20:00 drar vi sedan igång vårt ungdomsmöte ”Refuel”. Det är en samling med lovsång, bön, undervisning ifrån bibeln, förbön och vittnesbörd om vad Gud gör i våra liv.

21.00 ungefär, öppnar vårt ALIVE- Café där man kan köpa lite av varje. Det finns toast för den som är hungrig och godis, dricka och lite annat sött för den som är sugen på det. Vi fortsätter också att spela spel, biljard pingis mm samtidigt som caféet är öppet.

23:00, ungefär avrundar vi kvällen.

Tonårsbibelskola /TBS

Tonårsbibelskolan är till för dig som går i 8:an, och som vill veta mer om den kristna tron. Tonårsbibelskolan är ett samarbete mellan flera frikyrkor i stan. Man kan säga att det är vår motsvarighet till svenska kyrkans konfirmation. Vi träffas på torsdagseftermiddagar mellan kl 16.30 och 18.00 nere på Alive.


Har du frågor kring ungdomsarbetet?

Kontakta då Malin Hagenfors
Kontor: 016 15 59 76
E-post: malin.hagenfors@pingsteskilstuna.se

 

 

 

 

 

Du kan även följa oss på Instagram @aliveeskilstuna där du hittar den senaste informationen om vad som sker varje vecka.

https://www.instagram.com/aliveeskilstuna/