Under en söndag sommaren 2012 efter kyrkan träffades två par för första gången och hade en liten pratstund – om ingenting särskilt men på något sätt kändes det att det fanns ett samband en länk mellan dem.

Efter en stund växte sambandet fram, baserat på 3 saker: en passion för GUD, en passion för äktenskap och en passion för familjer. Några tusen kilometer i mellan dem inte ändra det faktum att Gud utformade ett möte mellan dem och ur det växte en vänskap och längtan att göra något för att dela dessa känslor med andra!

Linda & Johan Odén upplevde hur Gud upprättade deras trasiga äktenskap och gav dem nåd att återställa sitt liv som en familj på en högre mark.

Ruth & Carl-Vilhem Hasselgren upplevde hur ett äktenskap löfte och kärlek växer kontinuerligt under åren och hur det är en stark grund för både sin familj och deras tjänst.

Båda paren är inblandade i äktenskapsrådgivning och Coaching, ofta kallas de in när det är nästan för sent. Genom samtal och “Skype” visste de att det att bästa sättet att stärka äktenskap och familjer är att arbeta förebyggande, hjälpa äktenskap att bygga en sund grund baserat på deras förhållande till Gud och deras engagemang för varandra!

Låt oss skapa en spa-behandling för äktenskap, en plats där vi ger utrymme för äktenskapet att bli den relation som Gud hade tänkt från början, en dag av Glädje! – helt enkelt TID FÖR TVÅ!

tid-for-tva-2016-kyrksalen

 

gamla affischer:

Glädjen

tid-för-två-2014-kyrksalen_711x400