81Varje år lämnar vi in våra bilar på besiktning. Det flesta arbetsplatser vill att deras personal gör en hälsoundersökning regelbundet. Det vi tyvärr ofta missar är att ta hand om vårt inre på samma sätt. Friskvård innebär inte att man aldrig får problem, men man upptäcker saker i god tid. Förhoppningsvis kan man, genom förebyggande samtal, vara bättre rustad när livet tar oväntade vändningar. Som människor är vi sociala varelser. Det ligger en stor styrka i att berätta, hur man mår och känner innerst inne, för någon annan.

Vi erbjuder dig samtal med erfarna själavårdare, som vill lyssna till din berättelse. De håller din berättelse inom strikt sekretess, så att du kan känna dig helt trygg.

Observera: Som församlingens själavårdare är vi inga proffs, licensierade psykologer, psykiater eller terapeuter. Vi erbjuder helt enkelt kristen rådgivning baserad på Guds ord och en möjlighet för förbön ledd av den Helige Ande.

Får vi hjälpa dig? Genom att kontakta någon av våra pastorer eller förebedjare i samband med någon av våra gudstjänster, ringa, alternativt maila oss, så hjälper vi dig vidare till en själavårdare.

Även om du inte skulle vara medlem i vår kyrka vill vi ändå hjälpa dig.