Är du sugen på att komma ut i naturen? Vill du göra det tillsammans med andra?
Huvudgrupp Familj inbjuder till några timmar av gemenskap och naturupplevelse.

NÄR? Lördagen 28 september kl.11-14  

VAR? Vid Skiren-Kvicken. (Vi ses vid parkeringen kl.11:00)

HUR? Tapå dig kläder som passar vädret, bra skor/kängor på fötterna och packa ner det du vill äta till lunch.

VAD SKA VI GÖRA? Du väljer själv vilken sträcka du vill gå. (1,5 eller 3 km).

Om du inte orkar vandra kan du sitta vid sjön och njuta och invänta oss andra. Klockan 12:30 möts vi vid grillplatsen där det kommer att finnas möjlighet att grilla eller äta annat som man tagit med sig och att umgås.

JAG HAR INGEN BIL!!
Har du svårt att komma ut till Skiren Kvicken eller om du har en extra plats i din bil så hör av dig till Annika senast torsdag 26 september.

JAG HITTAR INTE DIT!!
Klockan 10:30 åker en bil från Pingstkyrkan (Kriebsensgatan), som du kan följa efter. Annars googlar du på Skiren-Kvicken. Det tar ca 15 minuter att åka dit från kyrkan.

Har du frågor så hör av dig till Annika 0768-900202 eller mejla annika.nilsson@pingsteskilstuna.se

Här kan du läsa lite mer om Skiren-Kvickens naturreservat

Skiren Kvicken är ett naturreservat (ca 10 km från kyrkan) där det finns två vandringsslingor som är ca 1,5 respektive 3 kilometer. Längs vandringsleden finns fem skyltar med information om skogen och marken, bland annat om urskog och sjöarnas utveckling. Det finns en iordningställd grillplats på södra sidan av sjön Skiren. Det finns även sittplatser på andra ställen utmed vandringsleden. Parkering för bilar finns, samt en parkering speciellt för rörelsehindrade. Mellan parkeringen för rörelsehindrade och grillplatsen vid Skiren är det cirka 400 meter, denna sträcka av vandringsleden är extra breddad och utmed denna finns sittplatser.