Välkommen till ALIVE

I Eskilstuna pingstförsamling får ungdomarna möjlighet att lära känna varandra, ha kul, men framför allt bli utrustade för livet. Vi vill skapa en miljö som är öppen för alla ungdomar i Eskilstuna! Därför har vi varje fredag kl 18.30 en ungdomssamling för dig som går i 7:an och uppåt. Där snackar vi om livets olika frågor och vad livet som kristen handlar om. Vi vill vara en samlingspunkt för alla ungdomar även om man inte är van att gå i en kyrka. För oss är det viktigt att man har roligt och får möjlighet att lära känna nya människor. Därför har vi både möten och gör roliga aktiviteter.

En kväll på ALIVE ser ut såhär: 

18:30 Är det för-häng och mingel på kyrktorget. Det är en stund att komma och bara hinna umgås lite innan kvällen drar igång. Där man hinner hälsa på varandra, prata av sig om veckan osv.

19:00 drar vi sedan igång vårt ungdomsmöte ”Refuel”. Det är en samling med lovsång, bön, undervisning ifrån bibeln, förbön och vittnesbörd om vad Gud gör i våra liv.

20:30, ungefär, öppnar vårt ALIVE- Café där man kan köpa lite av varje. Det finns toast för den som är hungrig och godis, dricka och lite annat sött för den som är sugen på det.

I Samband med detta gör vi också en rolig aktivitet tillsammans i kyrkan. Det kan vara lekar för att lära känna varandra bättre, lagtävlingar, en filmvisning eller bakning av något slag.

23:00, ungefär avrundar vi kvällen.

För mer info kolla in ALIVE.nu eller följa oss på Instagram – @aliveeskilstuna