Välkommen till ALIVE

I Eskilstuna pingstförsamling får ungdomarna möjlighet att lära känna varandra, ha kul, men framför allt bli utrustade för livet. Vi vill skapa en miljö som är öppen för alla ungdomar i Eskilstuna! Därför har vi varje fredag kl 18.00 en ungdomssamling för dig som går i 8:an och uppåt. Där snackar vi om livets olika frågor och vad livet som kristen handlar om. Vi vill vara en samlingspunkt för alla ungdomar även om man inte är van att gå i en kyrka. För oss är det viktigt att man har roligt och får möjlighet att lära känna nya människor. Därför har vi både möten och göra roliga aktiviteter.

En kväll på ALIVE ser ut såhär:

18:00 har då först någon rolig aktivitet tillsammans. Det kan vara allt från spel och sport till bakning eller film. Här fokuserar vi på gemenskap, att alla ska känna sig inkluderade och att vi ska lära känna varandra bättre.

20:00 drar vi sedan igång vårt ungdomsmöte ”Refuel”. Det är en samling med lovsång, bön, undervisning ifrån bibeln, förbön och vittnesbörd om vad Gud gör i våra liv.

21:00, ungefär, öppnar vårt ALIVE- Café där man kan köpa lite av varje. Det finns toast och Billys för den som är hungrig och godis, dricka och lite annat sött för den som är sugen på det.

23:00 avrundar vi kvällen.

För mer info kolla in ALIVE.nu eller följa oss på Instagram – @aliveeskilstuna