Kyrkan som aldrig sover…IMG_4729ok

I Pingstkyrkan pågår en mängd saker varje vecka. Vi vill göra vad vi kan, för att berätta om Gud för så många som möjligt, och även göra vad vi kan för att hjälpa de, som har särskilda behov.

Det finns många möjligheter för dig att engagera dig i Pingstkyrkan. Det är en sådan skön känsla, när Gud använder precis dig, för att göra en skillnad i någons liv! Det är vad volontärarbete handlar om.

Hur blir du volontär i ett team i en verksamhet i Pingstkyrkan Eskilstuna? Det är enkelt.

Är du redan medlem i församlingen, kan du kontakta någon av ledarna, för att höra var just du behövs, och vad som skulle passa dig,.

Är du ny medlem kan du göra följande:

Steg 1: Kom till en ”Ny i församlingen” -träff

IMG_4666okAnmäl dig till en i en ”Ny i församlingen” -träff. Den ger dig en översikt av historien, struktur och kärnvärden i Pingstkyrkan Eskilstuna. Den ger dig också möjlighet att få kontakt med pastorer och ledande medarbetare i de verksamheter du är intresserad av. Vi försöker ha en ”Ny i församlingen” -träff minst en gång i kvartalet!

Steg 2: Välj en verksamhet som intresserar dig 

Du kan prova på en uppgift en kortare tid. Trivs du kan du fortsätta i den rollen. Annars kan du prova något annat, eller ta en paus från volontärarbetet.