Detta är pingstkyrkan i Eskilstunas sportarbete. Vi tror att Gud har skapat oss med en ande, själ och kropp. När vi tar emot Jesus så flyttar hans helige ande in i vårt hjärta och vår kropp blir då hans tempel. Så vi vill uppmuntra fler människor i Eskilstuna att ta hand om Guds tempel.

Vision: ”Vi vill var församlingens naturliga sportarbete för vår stad.”

Genom idrott tror vi att vi kan få en bättre gemenskap med varandra, lära känna nya vänner men framförallt presenter Jesus för nya människor. Hur vi gör detta är att vi har olika idrotts grupper, just nu har vi en fotbolls grupp och en golfgrupp som samlar människor som idrottar där samlingarna alltid innehåller en time:out (andakt). Men vi har ambitioner att starta fler grupper och event, så vill du starta en grupp eller gå med i en grupp är du varmt välkommen att höra av dig till oss (se kontaktinfo längst ner) så kan vi använda våra gåvor/intressen för att skapa fler mötesplatser.

Vi är en del av en nationell organisation som heter Sport for life, som stöttar lokala församlingar att sprida Jesus kärlek till människor i sina olika städer. Så de stöttar oss ekonomiskt och genom dem har vi ledarträning och får material att stötta ungdomar som finns i vårt nätverk.

Följ oss gärna på instagram för mer aktiv uppdatering: @sfl_eskilstuna

Om du vill komma i kontakt med oss i vårt arbete, om du har en fråga eller vi starta en grupp eller bara allmänt så är du välkommen att höra av dig:

Alberth Andersson

Mobil: 076 286 4863

Mail: alberth.andersson@pingsteskilstuna.se

Tillsammans så förvandlar vi idrottsvärlden I Eskilstuna!