BARNPASTOR

Vi drömmer om en växande barnverksamhet mitt i församlingen, som är kärleksfull och trygg och som sprudlar av glädje. En plats där barnen får möjlighet att växa i sin tro. Vi drömmer också om starka och sunda familjer då vi ser familjen som den viktigaste pusselbiten för barnens tro och därför vill vi stötta och uppmuntra föräldrar.

Därför söker vi en barnpastor, som tillsammans med vår nuvarande barnpastor(60%), vill forma en barn&familjeverksamhet efter Guds vilja och i nära samarbete med familjer och ideella ledare.

 

 

Här ladda du ner arbetsbeskrivning & ansökningsvillkor: Arbetsbeskrivning barnpastor 2017 Eskilstuna

Vi tar emot ansökningar nu. Bearbetas löpande!

 UNGDOMSPASTOR

Vi drömmer om starka och sunda tonårsfamiljer och en dynamisk ”ungdomskyrka”, mitt i församlingen, med hundratals ungdomar, som är entusiastiska över ett liv med Gud och vill tjäna honom. Vi önskar att ”kyrkans egna barn” stannar kvar och fördjupas i övergången från ”barnatro” till ”ungdomstro” och sedan till ”vuxentro”. Vi tror att det finns en väg att stärka deras tro och utmana dem att leva äkta, djupt och radikalt i vardagen. Vi vill uppmuntra och utrusta dessa ungdomar till att bjuda med sina vänner och arbetskamrater och att leda dem till Jesus.

Av denna anledning söker vi en dynamisk, entusiastisk och passionerad ungdomspastor, som ser som sitt uppdrag att söka Guds vilja, att forma ungdomsverksamheten, att samarbeta med familjerna och församlingen och att skapa kontakt med Eskilstunas ungdomar utanför kyrkan.

Här ladda du ner arbetsbeskrivning & ansökningsvillkor: Arbetsbeskrivning ungdomspastor 2017

Vi tar emot ansökningar nu. Bearbetas löpande!